Ремонтні роботи на вул. Личаківській розпочнуться з суботи і змінять рух трамваїв

11:45 24 березня 2017 р.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з 25 березня з 09.00 год. і до 21.00 год. 25 червня буде перекрито рух для транспортних засобів на перехресті вул. Личаківська – вул. Мечникова, у зв’язку з капітальним ремонтом дороги.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Перекриття руху транспортних засобів на перехресті вул. Личаківська – вул. Мечникова зумовлене проведенням будівельних робіт на цьому перехресті. Роботи виконує ТзОВ «Онур».

За словами Олега Берези, директора ЛКП «Львівавтодор», ремонтні роботи на вул. Личаківській розпочнуться не з п’ятниці, а з суботи, 25 березня. На час ремонтних робіт буде перекрито дорогу для руху транспорту.

Нагадаємо, під час закриття вул. Личаківської громадський транспорт буде здійснюватися об’їзд по вул. Некрасова у два боку і приватний транспорт по вул. Репіна – вул. Сагайдачного – вул. Круп’ярська теж у два боку.

Щодо електротранспорту, то трамвай № 10 не курсуватиме.

Трамвай №2 курсуватиме за маршрутом: від вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. І. Франка – і до Академії Мистецтв, та у зворотному напрямку.

Трамвай №7 курсуватиме за маршрутом: вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. І.Франка – вул. Сахарова – і до Аквапарку та у зворотному напрямку.

Як повідомив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», це тимчасова схема. Заплановано протягом двох-трьох місяців виконати будівельні роботи, щоб відновити рух трамвая №7 по вул. Мечникова і скерувати весь транспорт по вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Вахнянина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів