Ремонтники ще не повернули струм частині Львова

10:15 25 червня 2017 р.

У суботу, 24 червня, аварійні бригади продовжували роботи з пошуку місць виникнення пошкоджень, які виникли напередодні внаслідок грози з громом, дощем та сильним вітром, їх ліквідацію та відновлення електропостачання.

Станом на шосту годину 24 червня на території 12-ти районів Львівської області без електропостачання залишалися 57 населених пунктів (22 – повністю, 35 – частково) та 35 вулиць у Львові. Впродовж дня на «Гарячу лінії області» зверталися з нагадуванням про відсутність електропостачання жителі села Бордуляки в Бродівському район, міста Дубляни, селища Куликів і сіл Зашків, Костеїв, Крехів, Малі Підліски, Перемивки й  Тернів у Жовківському районі, села Підгір'я в Золочівському районі, сіл Вирів та Убині в Кам'янка-Бузькому районі, сіл Іванівка, Малі Ланки й Липівці в Перемишлянському районі, сіл Липники й Глинна Наварія в Пустомитівському районі й села Коростів у Сколівському районі.

У суботу, 24 червня, о 17:27 аварійні бригади ліквідовані, пошкодження, завдані негодою, й відновили електропостачання всім знеструмленим, окрім дев’яти вулиць у Львові (Бережанської, Козловського, Рахівської, Ромашкової й Рядової в Сихівському районі, Ковельської й Старознесенської в Личаківському районі, Листової в Залізничному районі й Рівної у Франківському районі). 

Про це повідомили сьогодні, 25 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів