У Львівській міськраді внесли зміни до переліку місць паркування

16:15 22 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На сесії Львівської міської ради затвердили внесення змін до ухвали «Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території Львова».

Про це повідомили сьогодні, 22 березня, в прес-службі Львівської міськради. директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич доповіла депутатам: «До департаменту економічного розвитку надійшли листи суб’єктів господарювання щодо внесення змін до переліку земельних ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів. Суб’єкти господарювання пропонують доповнити перелік ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів, земельною ділянкою на вулиці Нижанківського, 5 (дозвіл на облаштування та функціонування майданчика для службового паркування на вулиці Нижанківського, 5 надається на термін до початку проведення реконструкції вулиці Нижанківського), збільшити кількість місць на існуючому майданчику на вулиці Наукова, 2б (дев’ять парко-місць) до 18 місць для паркування».

Ірина Кулинич доповнила: «Управління транспорту також звернулось з пропозицією щодо вилучення майданчиків для паркування з переліку земельних ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів. Зокрема – на вулиці Гнатюка, 6 (21 парко-місце) – у зв’язку з забудовою зони паркування (п. 2), на вулиці Дудаєва (20 парко-місць) – у зв’язку з забороною паркування згідно з дорожніми знаками (п. 9), на вулиці І. Тиктора (11 парко-місць) – у зв’язку з недостатньою шириною вулиці (п. 12),
вулиці Михальчука (вісім парко-місць) – у зв’язку з облаштуванням пішохідної зони (п. 13), на вулиці Л. Курбаса (сім парко-місць) – у зв’язку з облаштуванням пішохідної зони (п. 19), на  вулиці Липова Алея, 5 (41 парко-місце) – у зв’язку з продажем ділянки на аукціоні (п. 20), на вулиці Сербській (сім парко-місць) – у зв’язку з облаштуванням пішохідної зони (п. 36), на вулиці Гнатюка, 2 (три парко-місця) – у зв’язку з рішенням комісії з безпеки дорожнього руху (п. 54), на вулиці Арсенальській, 3 (шість парко-місць) – у зв’язку з облаштуванням пішохідної зони (п. 55), на вулиціКурбаса (п’ять парко-місць) – у зв’язку з облаштуванням пішохідної зони (п. 57), на вулиці Наливайка, 6 (п’ять парко-місць) – вилучення зі службового паркування з подальшим облаштуванням зони для платного паркування (п. 61)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів