У Львові фінішувала акція «Військове таксі»

23:24 20 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: facebook.combackandalive

Волонтери збирали кошти на позашляховик для 24-ї механізованої бригади.

Три дні відомі українські волонтери працювали таксистами, щоб зібрати кошти на позашляховик для військовослужбовців 24-ї механізованої бригади. Їздили на автомобілі, який купили після аналогічної акції у Києві. 

Волонтер Галина Алмазова в минулому – автогонщиця, тому сісти за кермо таксі для неї – не проблема. Каже, що значно важче було на Донбасі, де жінка на швидкій вивозила поранених із передової. Із досвіду знає – на фронті парамедикам бракує автомобілів із високою прохідністю.

На «Військовому таксі» у Львові волонтер працювала впродовж трьох днів. Розповідає, викликів було так багато, що навіть не змогла приїхати на всі. Адже деякі львів'яни викликали їхнє таксі по кілька разів.

Під час триденної акції не минулося без казусів. Спершу авто зупинили патрульні поліцейські, які не повірили волонтерам, що автомобіль з іноземними номерами, привезли для служби в зоні АТО. Потім із позашляховика злодії зняли номери, а за повернення вимагали гроші.

У Львові ініціативу волонтерів підтримав один із місцевих сервісів таксі. Окрім волонтерського автомобіля, в акції взяли участь ще двісті машин.

Після Львова акцію «Військове таксі» проведуть у Харкові та Дніпрі. Там волонтери збиратимуть кошти на ще один автомобіль для армійців.

Про це повідомили сьогодні, 20 жовтня, на телевізійному «5 каналі». Подробиці – в його відеосюжеті:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів