Ветерани війни закликають львів’ян підтримати їх

19:36 28 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих» в інтернет-мережі «Facebook»

У четвер, 29 вересня, біля Ратуші будуть вимагати надання земельних ділянок українським воїнам.

У громадській організації «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих» повідомили в середу: «Ми закликаємо львів’ян прийти нам на підтримку завтра, 29 вересня». 

У повідомленні ветеранів війни також пояснили, що в четвер відбудеться сесія Львівської міської ради, на якій будуть вирішуватися важливі питання, що стосуються ветеранів війни на сході України. У громадській організації «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих» також пояснили: «Учасники бойових дій уже майже два тижні тому розклали наметове містечко під Ратушею, бо Садовий та чиновники не виконують закон «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Ми вимагаємо розпочати процес надання земельних ділянок українським воїнам». 

Ветеранів війни на сході України також зазначили: «Представник від АТОвців та представник перевізників, які долучилися до нашого «майдану» , зареєструвалися у мерії на виступ на сесії. Ми хочемо висловити свою позицію та закликати депутатів брати ситуацію в свої руки й вирішувати проблеми. Під стінами ЛМР, до львівського «майдану» завтра доєднаються ще й представники громадських організацій та люди, які підтримують АТОвців». 

Відтак у ГО «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих» закликали львів’ян прийти 29 вересня о 10:00 до Ратуші на площу Ринок. й підтримати їхню акцію. Про це повідомили в середу на сторінці цієї громадській організації в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів