З чотирьох пасажирів БМВ загинула лише дівчина

11:15 27 березня 2017 р.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «БМВ 316» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся та загорівся.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 26 березня близько опівночі на автодорозі Львів – Рогатин? поблизу села Давидів, Пустомитівського району.

 Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «БМВ 316», 23-річний мешканець Львова, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся та загорівся.

Пасажирка «БМВ», 25-річна львів’янка від отриманих травм померла на місці події. Водій та двоє інших пасажирів, 26 та 27-річні жителі Львова, отримали забої та садна.

 Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів