Забудова на вулиці Тернопільській є самочинною, – Маруняк

17:40 28 вересня 2016 р.

Голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк запевнила, що на вулиці Тернопільській, 42 розпочали самочинне будівництво багатоповерхівки.

За її словами, жодних необхідних документів – містобудівних умов та обмежень, документів на землю та декларації про початок будівництва – у компанії-забудовника «Ірокс» немає. Ірина Маруняк також повідомила, що представники компанії-забудовника представили дозвіл, виданий 13 березня 2008 року інспекцією Архбудконтролю у Львівській області, однак у ньому вказано, що цей документ видано на підставі рішення виконавчого комітету Львівської обласної ради народних депутатів від 16 квітня 1968 року.

Голова Сихівської районної адміністрації, відтак, констатувала, що «це нонсенс». За її словами, окрім того, за інформацією управління природних ресурсів Львівської міської ради, документів на згадану земельну ділянку в компанії немає, як і містобудівних умов та обмежень».

Ірина Маруняк також повідомила, що Львівська міська рада зверталася до компанії-забудовника з вимогою припинити будівництво, однак це прохання проігнорували і продовжують рити котлован, відтак, ЛМР звернулась у правоохоронні органи та Архбудінспекцію. Про це розповіли сьогодні, 28 вересня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів