У США впав у воду чотирисмуговий міст з автомобілями (відео)

11:19 26 березня 2024 р.

Фото до новини

На місці події працюють співробітники служби екстреної допомоги, продовжуються рятувальні роботи.


Про це повідомляє CNN, пише DailyLviv.com.

У Балтіморі штат Мериленд у США обвалився міст Френсіса Скотта Кі. Це сталося після того, як у нього врізався контейнеровоз.

"Точної інформації про постраждалих поки що немає, проте до місця події скеровані аварійно-рятувальні служби, у тому числі берегова охорона та пожежна частина. Зазначають, що внаслідок обвалення у воді могли виявитися безліч людей та автомобілів", — йдеться у матеріалі.

Більша частина мосту Френсіса Скотта Кі зараз перебуває під водою. Всі смуги руху зараз закриті в обох напрямках. На місці події працюють співробітники служби екстреної допомоги, продовжуються рятувальні роботи, повідомив мер Балтімора Брендон Скотт.

Рятувальники шукають щонайменше сімох людей у ​​річці Патапско після того, як кілька транспортних засобів впали у воду під час обвалу мосту, раніше повідомив Associated Press представник міської пожежної служби Балтимора.

Кевін Картрайт, директор із комунікацій пожежного департаменту Балтімора, сказав AP, що обвалення мосту було «масовою жертвою, що розвивається».  

За словами кореспондента CNN Коена, цією автомагістраллю користується багато пасажирів, а також через нього йде великий обсяг вантажних перевезень.

«Це не тільки катастрофа для тих, хто перебуває в околицях Балтімора, але для тих, хто подорожує між Вашингтоном і Нью-Йорком, це велика кількість людей», – сказав він. «Я десятки разів проїжджав цим мостом через північно-східний регіон середини Атлантики».

Вантажне судно, яке зіткнулося з мостом імені Френсіса Скотта Кі в Балтіморі, було контейнеровозом DALI під прапором Сінгапуру, згідно з даними сайту морського моніторингу та офіцером берегової охорони.

Згідно з даними MarineTraffic, довжина судна становить близько 300 метрів (984 фути), а ширина — близько 48 метрів (157 футів).

Довідка

Чотирисмуговий міст завдовжки 1,6 милі (2,5 км) простягається через річку Патапско і служить крайнім перетином гавані Балтімора та є важливою ланкою автомагістралі 695 або кільцевої дороги Балтімора.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів