«Львів» поміняється місцями з «Вересом», – Михайлів

11:24 23 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fclviv.com.ua

Президент футбольного клубу «Львів» Роман Михайлів запевнив: «Львів» дійсно об’єднується з народним клубом «Верес».

Як інформував «ЩЛ», на сайті рівненського футбольного клубу «Верес» опублікували звернення його президента Богдана Копитка до вболівальників, у якому, зокрема, зазначено: «Нинішня команда, яка має право виступу в Українській прем`єр-лізі, буде перейменована у футбольний клуб «Львів».

Натомість в інформаційній службі ФК «Львів» повідомили: «Клубна прес-служба поспілкувалась з президентом футбольного клубу «Львів» Романом Михайлівим про ситуацію з об’єднанням із рівненським «Вересом»:

– Чи відповідає дійсності інформація щодо об’єднання?

– Так, відповідає дійсності, футбольний клуб «Львів» дійсно об’єднується з народним клубом «Верес».

– Який формат цього об’єднання?

– Футбольний клуб «Львів» візьме участь у прем’єр-лізі, а «Верес» займе місце «Львова» у другій лізі.

– Хто був ініціатором такого об’єднання?

– Два власники клубів сіли за стіл переговорів та дійшли до такого рішення. Це буде на благо як львівсько, так і рівненського футболу. Так само це піде на користь нашим юним вихованцям дитячої школи, які будуть відчувати себе частиною команди прем’єр-ліги.

Вірю, що незабаром вихованці нашої школи будуть виступати в елітному дивізіоні за рідну команду «ФК Львів». Наша плідна співпраця з «Вересом» триває вже цілий сезон.

Вихованці ФК «Львів» досить успішно виступають за команду «Верес» U-19 у прем’єр-лізі, яка на сьогодні займає четверте місце у турнірній таблиці. Команда має грати у місті, яке вона представляє, а якщо влада не може зробити належних умов для цього, тоді завжди страждають люди, вболівальники міста.

Було прийнято рішення, що команда з Рівного повернеться в рідне місто, можливо, тоді влада почне думати за стадіон, який за півтори року порожніх обіцянок нічого так і не зробила. Шкода лише простих людей та вболівальників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів