У Львові вирубали сквер

20:58 23 березня 2024 р.

Фото до новини

Він був на вулиці Науковій, біля нічного клубу "Odeon".

Про це на Гарячу лінію Львова повідомила львів'янка Христина Полубішко, пише DailyLviv.com.

"Доброго дня, скажіть, будь ласка, кому заважав маленький скверик біля нічного клубу "Одеону" на Науковій, навіщо було там вирубувати молоді дерева та туї видирати з корінням? Чи є ця територія в підпорядкуванні міста? Чи ця територія належить орендарям і, чи вони мають право псувати сквер і нищити дерева?" - запитала львів'янка.

У коментарях інші мешканці Львова припустили, що сквер знищили, аби влаштувати тут платний паркувальний майданчик. Звільнена від дерев і кущів площа має не менше 5 тисяч квадратних метрів.

Читайте також: Львівські ресторатори, які виросли за каденції Садового, незаконно вирубали понад 100 віковічних дерев

Адміністратор Гарячої лінії міста Львова повідомив, що звернення львів'янки скерували у Франківську РА і пообіцяв сповістити про результат. 

Нагадаємо, 29 липня 2020 року на вул. Науковій, 7а, біля нічного клубу «Odeon», у Львові комунальники демонтували самовільно облаштований бетонний майданчик.

Представники клубу намагалися перешкодити роботам із демонтажу, однак на територію все ж заїхала техніка для знесення незаконного будівництва.

Коли представники Франківської районної адміністрації спробували впорядкувати територію і привести її до попереднього стану, їм на перешкоді став адвокат забудовника, який… просто кидався під ківш екскаватора.

Читайте також: Директор Національного природного парку організував вирубування 165-літніх дубів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів